Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn gezellige ontmoetingen waar wetenswaardigheden worden uitgewisseld, postzegels gekocht en verkocht worden en een mooie, spannende veiling wordt gehouden. Het zijn beslist GEEN saaie vergaderingen, GEEN urenlange lezingen met dia's, maar middagen vol filatelistisch plezier.
Wij komen vier maal per jaar bijeen in het veilinghuis Corinphila, Mortelmolen 3, 1185XV te Amstelveen (bedrijventerrein Legmeer).

De eerstvolgende bijeenkomst is op 16 februari 2019. De zaal is open om 11.00 uur en de bijeenkomst eindigt om 16.00 uur.

Routebeschrijving

Auto:
Op de A9 neemt u de afslag Stadshart Amstelveen en gaat u in zuidelijke richting de Van der Hooplaan op. U volgt deze tot het einde en slaat rechtsaf de Beneluxbaan op tot het eerste stoplicht, waar u linksaf de Bovenkerkerweg op rijdt.
Op de A4 neemt u de afslag N201 naar Hoofddorp/Aalsmeer richting Aalsmeer. Op de rotonde bij Uithoorn neemt u de afslag naar de N521/Bovenkerkerweg. U bereikt het bedrijventerrein Legmeer het beste via de Zagerij.

Openbaar vervoer:
Halte Sacharovlaan: Metro 51, bussen 199, 357 en 358 (6 minuten loopafstand).
Halte Zagerij: Bus 174 (6 minuten loopafstand).
Halte Poortwachter: Bus 347 (11 minuten loopafstand, of overstappen op halte metro 51 richting Westwijk voor twee haltes, uitstappen halte Sacharovlaan, en dan 6 minuten loopafstand).

Trein:
Op treinstation Amsterdam Amstel of Amsterdam Zuid (of Amsterdam CS) overstappen op metro 51 richting Amstelveen Westwijk. Uitstappen: halte Sacharovlaan.
Op Schiphol Airport kunt u bus 199 richting Amstelveen Westwijk nemen. Uitstappen: halte Sacharovlaan.

Wij halen u eventueel af. Bel bij aankomst 065331300 voor een afspraak. Rij ook zoveel mogelijk met elkaar mee, dan spaart u het milieu. Bel ons dan leggen wij eventueel contact met een lid bij u in de buurt.

Literatuur, zoekservice

Het bestuur ontvangt catalogi uit vele landen. Heeft u een speciale hartenwens? Een zegel of een brief waar u al lang naar zoekt? Laat het ons weten, dan kunnen wij voor u de veilingen in de gaten houden. Via onze vereniging kunt u boeken en catalogi die in ItaliŽ verschijnen bestellen.